Ρούχα

Vintage ρούχα, είναι η τάση της σεζόν!

Η vintage αισθητική στα ρούχα είναι πολύ ιδιαίτερη και έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια για πολλούς λόγους. Μεταξύ αυτών, στα vintage ρούχα η ποικιλία είναι τεράστια και δεν περιορίζεται στα εποχιακά trends. Vintage ρούχα μπορείς να προμηθευτείς από vintage stores που υπάρχουν σε όλη την χώρα ή απλά να ρίξεις μια ματιά στην ντουλάπα της μαμάς ή της γιαγιάς σου! Αγοράζοντας vintage ρούχα δε σημαίνει πως θα μετατραπεί το στυλ σου σε ξεπερασμένο ή παλιομοδίτικο, εάν αυτό σκέφτεσαι. Συνδυάζοντας vintage κομμάτια με μοντέρνα ρούχα θα πετύχεις το τέλειο mix&match που θα πάει το στυλ σου ένα βήμα παραπέρα. 

Τα Vintage ρούχα είναι στην μόδα…

Εδώ έχουμε δύο κατηγορίες, τα vintage ρούχα και τα vintage style ρούχα. Η δεύτερη κατηγορία αναφέρεται σε σύγχρονα ραμμένα ρούχα που απλώς έχουν επιρροές από παλαιότερες δεκαετίες. Διάλεξε ποια προτιμάς εσύ και η τσέπη σου!

Μοναδικά ρούχα…

Και ποια γυναίκα δε θέλει να φοράει ρούχα που δεν φοράνε άλλες γυναίκες; Η μοναδικότητα είναι χαρακτηριστικό στα vintage ρούχα καθώς τα κομμάτια είναι συλλεγμένα και πολύ σπάνια θα βρεις δεύτερο ίδιο κομμάτι για ένα ρούχο. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να χτίσεις μια πολύ εντυπωσιακή και πρωτότυπη ντουλάπα. 

Ρούχα “μάρκες” σε καλές τιμές…

Όλα τα vintage ρούχα έχουν αξία, αλλά τα vintage κομμάτια μάρκες καταλαβαίνεις πως είναι λίγο πιο εντυπωσιακά. Βλέποντας τα παλιά σχέδια μιας εταιρίας κατανοείς το σκεπτικό της, την αισθητική της και αντιλαμβάνεσαι την εξέλιξη της. Ψάξε και θα βρεις…

Ανακύκλωση ρούχων…

Αν προτιμάς να μεταποιήσεις τα ρούχα της μαμάς ή της γιαγιάς σου, συμβάλεις στην ανακύκλωση των ρούχων. Υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε ρούχα από δεύτερο χέρι και πολύ οικονομικά!