Ρούχα

Μόδα Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022! Ρούχα για μοδάτες γυναίκες…

Το Φθινόπωρο 2021, είναι μια περίοδος μεταβατική, που θέλει να εκφράσει την ελπίδα για αλλαγή, με μια εμφανή εγκράτεια όμως, που δεν την αφήνει να ξεφύγει από τα όρια του casual chic. Η άνεση με μια δόση λάμψης, φαίνεται πως κυριάρχησε στο μυαλό των περισσοτέρων σχεδιαστών. Δεδομένου πως ακόμη δεν έχουμε αφήσει πίσω την πανδημία και συναισθήματα όπως ο φόβος και η αβεβαιότητα κυριαρχούν, δεν είδαμε κάτι περισσότερο από αυτό που περιμέναμε.

Πλεκτά παντού…

Πουλόβερ και αμάνικα πλεκτά, καθώς και κοφτά, πλεκτά παντελόνια είναι οι σταθερές αξίες που συνεχίζουμε να βλέπουμε και αυτόν το χειμώνα. Φέτος όμως, θα δεις να προστίθενται ακόμη και σορτς, πλεκτές φούστες και ακόμη περισσότερα πλεκτά φορέματα με cut – outs και περίτεχνες λεπτομέρειες σε σιλουέτες που αγκαλιάζουν το σώμα.

Καπιτονέ, ζεστά και μοδάτα…

Τα καπιτονέ παλτό και μπουφάν είναι ότι καλύτερο για τις χαμηλές θερμοκρασίες. Σε τολμηρά χρώματα, με διαγώνιους ρόμβους ή οριζόντιες ραφές, μακριά ή κοντά, αυτά τα καπιτονέ πανωφόρια σίγουρα δεν θυμίζουν τα αθλητικά καπιτονέ jackets του παρελθόντος.

Πίσω στα 60s

Μετά από πολλά χρόνια, το σούπερ μίνι, είναι πάλι τάση. Μπότες ως το γόνατο σε έντονα χρώμα, στενά φορέματα, και στρογγυλεμένοι ώμοι.

Crop tops…

Τα crop σακάκια άλλα και τα crop πουκάμισα δεν έχουν καμία σχέση με τα εφηβικά τοπ στα οποία σίγουρα τρέχει το μυαλό σου στο άκουσμα της λέξης crop. Αυτά τα crop σακάκια είναι chic και μπορούν να φορεθούν με τα πιο κομψά ρούχα της γκαρνταρόμπας σου.

Χαλάρωσε με τζιν…

Το πιο δυνατό comeback από το παρελθόν είναι η τάση του denim σε χαλαρές γραμμές. Baggy, loose, boyfriend και γενικότερα γραμμές με άνεση, αφήνουν πίσω τους τα skinny jeans και δίνουν χώρο στις 90s-00’s σιλουέτες. 

Χρώμα, χρώμα και πάλι χρώμα…

Τα ζωηρά χρώματα συμβολίζουν την χαρά και την ελπίδα, και οι σχεδιαστές θέλουν να την μεταδώσουν μέσα από τις συλλογές τους. Σε κοντινούς τόνους, αλλά και σε colorblocking, το styling τα είχε όλα, οπότε όποιο δρόμο και αν διαλέξεις θα είσαι μέσα στις τάσεις και σίγουρα θα ξεχωρίζεις.

Ζεστή γούνα…

Η γούνα είναι και αυτή τη σεζόν στην κορυφή των trends.  Σε φορέματα, παλτό, καπέλα, τσάντες και λοιπά αξεσουάρ, η γούνα απενοχοποιείται και βρίσκεται κυριολεκτικά παντού.

Η δεκαετία που εκκίνησε την γυναικεία απελευθέρωση στη μόδα είναι και πάλι εδώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *