Ρούχα

Γάμος – Βάφτιση! Τι να φορέσω; (Ιδέες)

Ρούχα για γάμο – βάφτιση…

Ξαφνικά έρχεται στο σπίτι ένα προσκλητήριο… Έχεις 10-15 μέρες περιθώριο… Άγχος! Τι να βάλω; Δεν έχω τίποτα! Αυτό το έχω ξαναβάλει! Πρέπει να πάω για ψώνια αλλά τι να πάρω; Φόρεμα, κοστούμι, φούστα αλλά πως να τα συνδυάσω; Όλες κάπως έτσι κάνουμε! Σε μια απλή έξοδο συνδυάζουμε τέλεια τα ρούχα μας, όταν πρόκριτε για ένα γάμο ή βάφτιση όμως τα πράγματα δυσκολεύουν. Ειδικά αν είναι κάποιου στενού συγγενή! Χαλαρώστε! Λύση υπάρχει!

Εντυπωσιακές ιδέες!

Το φόρεμα αποτελεί την πρώτη επιλογή των γυναικών για μια καλεσμένη. Είναι θηλυκό, εκθαμβωτικό και πολύ βολικό, αφού από μόνο του δημιουργεί ένα ολόκληρο ντύσιμο για γάμο. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε το ιδανικό ζευγάρι παπουτσιών και τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση σας. Από τα κοντά αέρινα μέχρι τα μακριά φουστάνια που κάνουν μια σιλουέτα να δείχνει κομψή και εντυπωσιακή, τα φορέματα για γάμο ή βάπτιση είναι υπέροχα για νησί, πόλη ακόμη και στο χωριό. Τα μίντι φορέματα είναι ιδανικά για κάθε σωματότυπο και κολακεύουν κάθε γυναίκα.

Μια ακόμη υπέροχη ιδέα είναι η φούστα σε συνδυασμό με ένα top. Μπορείτε να επιλέξετε οποιο μήκος φούστας σας κολακεύει, δημιουργώντας εκπληκτικά σύνολα. Διαλέξτε ανάμεσα σε κλος, πλισέ, Α γραμμής, ασύμμετρες, ψηλόμεσες ή pencil φούστες την ιδανική για τον σωματότυπο σας και δημιουργήστε το τέλειο ντύσιμο. Συνδυάστε τη με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι από μέσα, ένα πουκάμισο, ένα crop top ή ένα αέρινο μπλουζάκι και κλέψτε τις εντυπώσεις ως καλεσμένη.

Οι ολόσωμες φόρμες είναι μια εξίσου εντυπωσιακή ιδέα για ντύσιμο. Τα πιο συνηθισμένα και εύκολα στους συνδυασμούς χρώματα που επιλέγει μια γυναίκα είναι το μαύρο και το άσπρο. Βέβαια υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές. Για έναν καλοκαιρινό γάμο / βάπτιση μπορείτε να επιλέξετε ένα παστέλ χρώμα ή ένα πιο έντονο – neon χρώμα. Όπως τα φορέματα έτσι και η ολόσωμες φόρμες είναι ένα από τα ρούχα που από μόνα τους ολοκληρώνουν το σύνολο. Το μόνο που απομένει είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια.

Αν δεν σας πολύ αρέσει η ιδέα των φορεμάτων και της φούστας ή απλά ψάχνετε μια διαφορετική ιδέα για ντύσιμο σε γάμο ή βάπτιση, μπορείτε να φορέσετε ένα παντελόνι, μια παντελόνα ή ένα κοστούμι. Συνδυάστε το με ένα όμορφο crop top μπλουζάκι, ένα σατέν τιραντάκι, μια μπλούζα με έναν ώμο ή ένα δαντελωτό σχέδιο και κλέψτε τις εντυπώσεις. Τα ρούχα αυτά είναι ιδανικά για μια καλεσμένη, τη μαμά – πεθερά, την αδερφή αλλά και την κουμπάρα. Αν είσαι η νονά ή η κουμπάρα απέφυγε μπλουζάκια που πέφτουν στους ώμους γιατί θα σε δυσκολέψουν στις διαδικασίες του μυστηρίου. Οι παντελόνες, τα παντελόνια και τα κοστούμια μπορούν να φορεθούν τόσο με γόβες και πέδιλα, όσο και με πλατφόρμες. Η πιο συνηθισμένη επιλογή τσάντας είναι η τσάντα φάκελος.

Συνδύασε το ντύσιμο σου με μοναδικά κοσμήματα από το DMJewellery.gr για να εντυπωσιάσεις!

Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο κερδίζετε 30% έκπτωση!

Να περάσετε τέλεια!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *