Ουγγαρέζα! Εύκολη και γρήγορη συνταγή!
Σαλάτα; Αλοιφή; Σως; Ορεκτικό; Σε όποια κατηγορία και να την βάλεις, η ουγγαρέζα είναι μια και μοναδική… Στα Τρίκαλα την ουγγαρέζα, την λένε Σικάγο… Συνοδεύει τέλεια τα σουβλάκια, τα πιτόγυρα και τα σάντουιτς. Απ’ την άλλη, στο Βόλο είναι γνωστή σε συνδυασμό με πεϊνερλί. “Πατατούγγα!” Τι θα πει αυτό; Πεϊνερλί – πατάτες – ουγγαρέζα! Ας δούμε πως θα φτιάξεις και εσύ αυτή την εύκολη συνταγή…
Ουγγαρέζα, τα υλικά μας…
- 500γρ. μαγιονέζα
- 20 φέτες ζαμπόν/ωμοπλάτη
- 20 φέτες γκούντα
- 3 κ.σ. κέτσαπ
Ουγγαρέζα, πως θα την φτιάξεις σε 3 λεπτά…
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά! Η ουγγαρέζα είναι έτοιμη!